Senioren computer

De S-computer is de senioren computer bij uitstek.

Een makkelijk te bedienen computer door middel van een overzichtelijk menu met duidelijke iconen (klik hier voor een korte demonstratie). Daarnaast geven wij volledige garantie, een prima en vertrouwde service door eigen S-computers medewerkers en een rustige uitleg via onze hulp op afstand. Wij kunnen een compleet ingerichte computer, laptop of Alles in 1 PC met aanraakscherm leveren maar ook u eventueel nog goed werkende computer of laptop ombouwen naar een eenvoudig te bedienen S-computer. Alle mogelijkheden voor de moderne communicatie zijn standaard aanwezig. Op deze manier houden wij u verbonden met de huidige maatschappij!

Dit alles met een grote mate van flexibiliteit en tegen een zeer aantrekkelijke prijs! Natuurlijk wordt alles bij u op locatie aangesloten en geven wij tijdens de installatie een heldere introductiecursus!

Vul onderstaand contactformulier in voor extra informatie over onze senioren computer of bel naar 076 – 532 432 5, een mailtje sturen met uw vragen naar verkoop@s-computers.nl is natuurlijk ook mogelijk.