Mogelijkheden na Abonnementsperiode

Welke mogelijkheden heeft u na afloop van uw abonnement?

1) Behouden van de S-computer na de abonnementsperiode:

De apparatuur behorende bij abonnementen afgesloten na 01 juli 2011
is na de maximale looptijd van 42 maanden uw eigendom. U kunt vervolgens deze apparatuur en programmatuur tot in lengte van dagen blijven gebruiken indien u dat wenst.

Voor een bedrag van slechts €. 5,95 per maand bent u er daarnaast van verzekerd dat voor uw S-computer alle beveiligingsupdates, nieuwe
S-computer versies en eventuele programma-uitbreidingen blijven doorlopen.

Zo bent u altijd verzekerd van de laatste en beste S-computer programma’s en beveiliging. Ook kunt u eenvoudig gebruik blijven maken van onze onbeperkte hulp op afstand.

U kunt u S-computer natuurlijk ook blijven gebruiken zonder dit extra service abonnement af te sluiten. Wij kunnen dan echter niet de volledige en juiste werking hiervan blijven garanderen.

2) Afsluiten van een nieuw S-computers abonnement:

U heeft natuurlijk ook de mogelijkheid na afloop van uw abonnement een volledig nieuw S-computers abonnement af te sluiten. Wij nemen de S-computer retour en leveren tegen de op dat moment geldende abonnementstarieven een nieuwe S-computer.

3) Aankoop van een nieuwe S-computer:

U heeft natuurlijk ook de mogelijkheid na afloop van uw abonnement een nieuwe S-computer te kopen. Wij nemen de S-computer retour en leveren de bij ons bestelde nieuwe S-computer.