Even voorstellen

S-computers is ruim 5,5 jaar geleden opgericht, vanuit maatschappelijk oogpunt, door Han Magilse en Donny Mensen, mensen met ruime ervaring in de computer branche.

Wij hoorden zoveel opmerkingen in onze omgeving, “computers, dat is niets voor mij, veel te moeilijk en ingewikkeld”, dat wij hier iets mee gedaan hebben. Wij hebben een compacte, stille,  en energiezuinige computer ontwikkeld die voor iedereen toegankelijk is, betaalbaar en met een eenvoudige bediening. En wat zeker zo belangrijk is, de S-computer ziet er mooi en stijlvol uit en alle mogelijkheden voor moderne communicatie zijn standaard aanwezig om u verbonden te houden met de huidige maatschappij!

Door het eenvoudige menu (zie de simulatie op onze website) kunnen mensen met één muisklik bij hun favoriete programma, ongeacht of dit een spelletje, mail, internet of een fotoalbum is.

Daarnaast wordt de S-computer aangeboden in een aantrekkelijke abonnementsvorm (of koop), waardoor het voor iedereen mogelijk is om onze S-computer in huis te halen. Wij hebben zelfs gebruikte en demo modellen voor de verkoop beschikbaar.

Mocht er onverhoopt een keer iets niet in orde zijn dan helpen wij onze klant vanuit onze locatie of we komen bij u aan huis. En dat allemaal voor hetzelfde lage maandbedrag.

U ziet : Bij ons staat U centraal en wij leveren computeroplossingen geschikt voor iedereen ofwel

“De computer voor iedereen”

Dit vindt u ook terug in onze naam, de S staat hierbij voor:

  • Simpel in gebruik;
  • Stabiel en veilig;
  • Service en Support;
  • Scherpe tarieven.

Maar de S staat bijvoorbeeld ook voor Samen, wij willen er samen met u voor zorgen dat computeren leuk is en blijft voor Senioren al is de S-computer niet alleen een computer voor senioren.

Laat u overtuigen en woon gratis en vrijblijvend een demonstratie bij. Hiervoor kunt u een afspraak maken bij ons in de winkel / demoruimte te Rijsbergen. Ook kunnen wij bij u aan huis een vrijblijvende demonstratie verzorgen, wij brengen u alleen een kleine vergoeding in rekening die afhankelijk is van de regio waarin u woont.

S-computers is gevestigd:

St. Bavostraat 91
4891 CH  Rijsbergen

Telefoon : 076 – 532 432 5

en wij zijn geopend op:

Maandag08:30 – 17:00
Dinsdag08:30 – 18:00
Woensdag08:30 – 18:00
Donderdag08:30 – 18:00
Vrijdag08:30 – 18:00