De Computer voor iedereen!

De Computer voor iedereen!

Een makkelijk, veilig en zorgeloos te bedienen computer, ook uitermate geschikt als senioren computer, met volledige garantie, prima en vertrouwde service door enkel eigen S-computer medewerkers, hulp op afstand en een grote mate van flexibiliteit.
Wij kunnen een compleet ingerichte computer, laptop of alles-in-1-PC met aanraakscherm (alleen nog op speciaal verzoek) leveren maar ook uw bestaande en nog goed werkende computer of laptop ombouwen naar een eenvoudig te bedienen S-computer. Alleen de computer nodig, omdat u nog een goed scherm, boxen, toetsenbord en muis heeft, geen probleem. Dan hebben wij de S-computer Alleen!
Ook leveren wij S-computers die een tweede kans verdienen, gebruikte S-computers dus met dezelfde functionaliteit alleen aangenamer geprijsd!
Voor vragen of voor een vrijblijvende demonstratie bij u aan huis of bij ons op kantoor kunt u hier klikken of bellen naar 076 – 532 432 5.

Wij rekenen slechts alleen de voorrijkosten aan u door.

Bekijk de simulator

 

Simpel

in gebruik

Vindt u computeren moeilijk en ingewikkeld?
Met de S-computer ontvangt u het gebruikersgemak wat u zich maar kunt wensen en u kunt snel en zorgeloos aan de slag. Alle moderne communicatie mogelijkheden houden u aangeloten met de huidige maatschappij!

Stabiel

en veilig

Op de S-computer krijgen virussen weinig kans,
onze computer is veilig en daarnaast ook zeer stabiel. De virusscanner is altijd de meest recente zonder dat u hier zelf  iets voor hoeft te doen.

Service

en support

Lukt het een keertje niet,
wij staan voor u klaar met onze persoonlijke support, hulp op afstand en snelle service. Op deze manier krijgt u direct antwoord op uw vragen en is het leereffect vele malen groter.

Scherpe

tarieven

En de prijs?
Wij bieden onze S-computer producten aan tegen zeer scherpe tarieven in verschillende varianten in de vorm van een abonnement of als koop.