S-computers met senioren computer en senioren smartphone op de Tzorg Zorgmarkt in Schiedam

S-computers met senioren computer en senioren Smartphone op Tzorg Zorgmarkt in Schiedam

Op een zonnige lentedag, 16 april jongsleden hebben wij een bijdrage mogen leveren aan de Tzorg Zorgmarkt in de Margriethal te Schiedam.
Het Shantykoor Stuurloos uit Schiedam verzorgde de muzikale omlijsting.

Het publiek was massaal op komen dagen wat gezien het weer niet helemaal de verwachting was. Veel van deze mensen hebben onze stand bezocht en informatie ingewonnen om op een eenvoudige manier met een computer om te kunnen gaan.
S-computers biedt senioren, mensen met beperkingen, digibeten of gewoon aan iedereen die ZORGELOOS wilt computeren hiervoor een eenvoudig te bedienen S-computer als laptop, desktop of een Alles in 1 met aanraakscherm.
Veel mensen hebben natuurlijk al een computer (ook die onze stand bezochten) maar dan is hun computer (zeker met Windows 8) veel te moeilijk. Hiervoor hebben wij een ombouw mogelijkheid naar een S-computer.
Ook waren er veel mensen die met voor hun “normale “ Windows computer goede ondersteuning zochten. Speciaal voor Tzorg klanten is hiervoor de actie om voor een bedrag van slechts €. 3,50 per maand onbeperkte ondersteuning per mail, telefoon en via onze hulp op afstand te ontvangen.

Gezien de opkomst en de interesse in onze producten hebben wij besloten een volgende keer weer aan de Tzorg Zorgmakt deel te nemen.
U komt dan toch ook even bij ons langs.