S-computer de beste prijs/kwaliteit verhouding! Test consumentenbond.

(Bron: test consumentenbond in opdracht van Seniorweb en Rabobank)

Uit een recent gehouden onderzoek in opdracht van de Rabobank en Seniorweb is de S-computer als beste seniorencomputer getest wanneer we kijken naar de prijs/kwaliteit verhouding.

De S-computer komt uit de test als een uitermate geschikt model voor de beginnende computergebruiker met een overzichtelijke menustructuur en duidelijke naamgeving met goed leesbare teksten. Bovendien is het een veilige computer met uitgebreide mogelijkheden.
Wanneer we hierbij ook nog eens de kosten in ogenschouw nemen dan kunnen we terecht concluderen dat de S-computer niet alleen op gebruiksvriendelijkheid hoog scoort maar daarnaast ook prijstechnisch een zeer laagdrempelige oplossing is.

Voor meer informatie kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via 076 – 532 432 5.

De testresultaten:

Het menu van de S-computer PC is overzichtelijk en de mogelijkheden zijn uitgebreid. Dit maakt het model geschikt voor de beginnende computergebruiker. Naast de klassieke computer, die heel compact, energiezuinig en geruisloos is, kan S-computers ook een laptop (15.6 of 17 inch) leveren of een Alles-in-1 PC met aanraakscherm.

Pluspunten S-Computer PC:

Extra software installeren is mogelijk.
Veilig systeem.
Eenvoudige installatie.
Tekst goed leesbaar.
Overzichtelijke menustructuur en duidelijke naamgeving.
Lettergrootte van de browser aanpassen is mogelijk.
Een andere startpagina is in de browser in te stellen.