“Alles gaat via de mail en iedereen heeft het over internet, je wilt er toch ook bij horen!”

 

Aldus mevrouw van de Buijs uit Zundert.

Mevrouw van de Buijs is één van de vele S-computer klanten die blij is dat zij een aantal maanden geleden met computeren is gestart op 74-jarige leeftijd en dat zij daarbij heeft gekozen voor de S-computer.

“Ik wilde allang een computer maar wilde mijn kinderen hier niet lastig mee vallen, zij hebben het immers al druk genoeg, daarnaast wil ik graag die dingen doen en leren op de computer die mij interesseren. Via de KBO in Zundert zag ik een schrijven van
S-computers, zij leveren de computer voor iedereen!” en ik dacht direct daar wil ik meer over weten. Samen met een vriendin besloot ik toen S-computers uit te nodigen om de computer te komen demonstreren. Zij komen vrijblijvend aan huis een demonstratie geven in je eigen vertrouwde omgeving. Ik was meteen verkocht toen ik de S-computer zag, het is allemaal zo duidelijk, met grote iconen, hierdoor krijg je een heel rustig scherm te zien. Voor de demonstratie werd alle tijd genomen en de rustige uitleg die ik bij de demonstratie kreeg gaf mij direct het vertrouwen. Ik, en mijn vriendin overigens ook, bestelde de S-computer en alles werd verder door S-computers geregeld, ik kreeg een duidelijk advies over welke internet leverancier ik het beste kon nemen. Mijn internet werd door S-computers aangevraagd en verder geregeld met de leverancier, ik hoefde eigenlijk niets te doen totdat mijn S-computer werd geleverd natuurlijk.

Nadat ik de introductiecursus (duurt ongeveer 1.5 tot 2 uur) tijdens de installatie had gevolgd kon ik direct aan de slag. Inderdaad, ik kon direct aan de slag, en mijn eerste
e-mail was redelijk snel verstuurd, ik was dan ook apetrots op mezelf, ik kon gewoon direct e-mailen! Daarna ben ik allerlei dingen gaan proberen en als ik er niet uit kwam of kom dan zoek ik het eerst op in de duidelijke handleiding die bij de computer wordt geleverd of bel ik gewoon de support afdeling van S-computers, zij geven direct advies en kunnen als het nodig is met mij meekijken, hiervoor moet ik eerst wel toestemming geven hoor. Dus ik blijf niet met vragen zitten en kan direct verder zonder bijvoorbeeld mijn kinderen of vrienden lastig te vallen. Ik vind het echter wel een uitdaging om eerst zelf te zoeken hoe ik bepaalde dingen voor elkaar kan krijgen, ik kan immers op de S-computer alles proberen en kan niets kapot maken aan de programma’s. Soms vraag ik ook weleens aan kenissen hoe zij bepaalde dingen doen en kijk dan of dit mij ook lukt.

Ik kan mijn weg al goed vinden op internet, kan e-mails versturen met en zonder bijlagen (foto’s of presentaties), zet mijn foto’s op de computer en speel zo nu en dan een spelletje. Natuurlijk kan en wil ik nog veel meer leren maar dat komt vanzelf en lukt het mij niet helemaal alleen dan kan ik altijd de hulp van S-computers inschakelen.  

Ik ben blij dat ik met computeren ben begonnen, ik denk dat ik mijn computer niet meer kan missen en wil iedereen die twijfelt om te starten of op dit moment niet veel met hun computer doet aanraden eens te kijken naar de S-computer, voor de kosten hoeft u dat ook niet te laten. Ik betaal € 19,95 per maand en wat heb je daar nu nog voor, een keer een kopje koffie drinken op het terras of een broodje eten?