“ Hoezo te oud om met de S-computer te werken “

 Aldus de heer Oosterhuis uit Spijkenisse

De heer Oosterhuis uit Spijkenisse is 87 jaar jong en geniet volop van het leven. Regelmatig gaat hij samen met zijn vrouw op vakantie of gaat er een weekend of dagje tussenuit.

Hierdoor is de computer niet zijn grootste interesse, maar raakt hij door de S-computer wel steeds meer hierin geïnteresseerd.
Na zijn pensioen heeft hij samen met zijn vrouw eerst de dingen gedaan die zij beiden altijd al graag wilden doen, verre reizen maken. Zo is hij onder meer naar Indonesië en Amerika geweest. Pas enige tijd daarna kwam de computer in het leven van Harry Oosterhuis als vervanger voor zijn typemachine. Dit is nu zo’n 15 jaar geleden. De heer Oosterhuis is een dagelijkse computergebruiker, hij leest elke dag zijn mail, hij ontvangt  ook veel mails, mede door zijn vrijwilligerswerk, dat hij ondanks zijn leeftijd nog volop doet. Hij bankiert via het internet, zoekt veel op internet op, leest het laatste nieuws op het internet en is druk met zijn foto’s in de weer.

“Ik wilde al een hele tijd een nieuwe computer. Toen ik tijdens de 50Plus beurs in de Jaarbeurs te Utrecht op de stand van S-computers terecht kwam was ik verkocht. De mogelijkheid om de S-computer kompleet met alles in 1 printer, bijbehorende garantie en service en support in een abonnement af te kunnen sluiten was perfect. Daarnaast regelde
S-computers geheel gratis de overgang van mijn huidige internet provider naar een nieuwe provider.

Ook tijdens de uitleg op de beurs werd ik goed geholpen en was men niet opdringerig om de S-computer aan de man te brengen. Ik heb enige dagen na de beurs direct toegehapt.
Bellen naar S-computers is gewoon een fijne aangelegenheid, geen wachttijden zoals bij andere helpdesks, altijd vriendelijk, geduldig en begripvol personeel aan de lijn. Ik heb nooit het idee dat ik domme vragen stel, terwijl ik dit dan zelf wel denk. Ik krijg altijd antwoord en als men eens een keer iets niet weet komt men hier zelf bij mij op terug. Echt professioneel. En geeft de hulp op afstand geen oplossing dan, zijn ze bij S-computer zo klantvriendelijk dat men gewoon naar mijn appartement in Spijkenisse komt. Zo heeft S-computers mijn problemen van KPN bij mij thuis opgelost, terwijl de KPN dit had moeten doen.

De S-computer heeft geen extra ballast, dit vind ik wel een erg groot pluspunt. Hierdoor is computeren voor mij prettig en begrijpelijk. Sommige programma’s mogen voor mij nog veel duidelijker beschreven worden, maar S-computers is constant in beweging en ik krijg automatisch alle nieuwe functionaliteiten geleverd. Telkens als het handboek verandert krijg ik hier door middel van de maandelijkse nieuwsbrief melding van.
Ik heb al een aantal vrienden en kennissen over de S-computer vertelt. Je wilt je enthousiasme natuurlijk ook met anderen delen. Daarom adviseer ik iedereen die nog geen computer heeft of waarbij de oude computer niet goed meer werkt of te traag wordt over te stappen naar de S-computer:

                                               De computer voor iedereen!” 

Voor iedereen die twijfelt, hierbij nogmaals het advies  “ Neem een S-computer “ 

Ik kan voor 200% benadrukken dat ik tevreden ben over S-computers.

Ze helpen je echt overal mee.