Wat is de computer voor iedereen?

Een nieuw concept, toegankelijk voor iedereen vanwege het grote gebruikersgemak, de eenvoudige bediening, onze prima service en support, hulp op afstand maar zeker ook vanwege de lage kosten, een grote mate van flexibiliteit en volledige garantie aan huis.

Waar staat de S van S-computers voor:

 • Simpel in gebruik;
 • Stabiel en veilig;
 • Service en Support;
 • Scherpe tarieven

Simpel in gebruik.
Deze computer biedt u alle gebruikersgemak die u zich maar wensen kunt. Zowel onervaren als de meer ervaren computergebruikers kunnen gemakkelijk, zorgeloos en snel aan de slag met onze oplossing.

Stabiel en veilig.
Daarnaast leveren wij een veilig en stabiel product waarbij virussen weinig kans krijgen en storingen worden voorkomen.

Service en Support.
Mocht u er onverhoopt niet uitkomen dan bieden wij een snelle service, hulp op afstand en persoonlijke support waarbij wij een comfortabel computergebruik garanderen.

Scherpe tarieven.
Dit alles wordt aangeboden tegen scherpe tarieven waarbij u kunt kiezen uit verschillende abonnementsvormen. U kunt de S-computer ook kopen en heeft u nog een goede computer maar wilt u deze graag gebruiken als een eenvoudig te bedienen S-computer dan toveren wij uw huidige computer om naar een
S-computer!

S-computers is ontstaan vanuit een maatschappelijk oogpunt. Er was nog geen makkelijk en eenvoudig te bedienen computer die ook voor iedereen betaalbaar is.  Daarom heeft S-computers, De computer voor iedereen! op de markt gebracht. De S-computer is speciaal ontwikkeld voor de mensen die geen of weinig ervaring hebben met computers. Maar zeker ook voor gebruikers die gewoon lekker onbezorgd willen computeren. Natuurlijk is de S-computer ook uitermate geschikt als senioren computer.

‘’De computer voor iedereen! ’’ loopt niet vast, virussen maken geen schijn van kans en u krijgt geen  meldingen van updates en licenties. Als de pc aangaat verschijnt een eenvoudig en rustig menu. Daar kan de gebruiker niets aan veranderen. Hierdoor hoeft de gebruiker zich ook geen zorgen te maken om iets fout te doen. Door het eenvoudige menu zijn gebruikers met één muisklik bij hun favoriete programma, ongeacht of dit een spelletje, internet bankieren, mail, chatten, internet of het fotoalbum is. Wie wil internetten, begint met een startpagina van S-computers, welke wederom geheel op haar doelgroep (beginnende computergebruikers, senioren etc..)  is toegespitst met onder andere de buienradar, diverse kranten, routeplanner en de NS reisplanner en een aantal specifieke senioren websites (en nog tal van websites meer!)

De S-computer wordt bij u thuis bezorgd, geïnstalleerd en u krijgt daarbij ook een introductie cursus van ±1,5 uur. De computer is ook verkrijgbaar met een toetsenbord voor slechtzienden en een extra groot scherm. Mocht er toch onverhoopt een keer iets niet in orde zijn dan helpen wij onze klanten met hulp op afstand of we gaan bij de klanten aan huis zonder dat er extra kosten bij komen.

Heeft u nog geen internet dan regelt S-computers dit geheel gratis voor u. S-computers kijkt per situatie (Uw persoonlijke situatie) welke internetverbinding het beste bij u past. Vaak wordt door het overgaan naar een andere aanbieder veel geld voor u bespaard.

Heeft u al nieuwe of niet al te oude computer of Laptop? Maar is het toch te moeilijk? Bent u de virussen en de update meldingen zat? Of heeft u moeite met dubbelklikken? Wordt uw computer steeds trager?
S-computers kan van uw computer of laptop ook een makkelijk te bedienen S-computer maken tegen een gering bedrag.

Wat kunt u zoal doen met de computer(s) van S-computers:

 • Mijn Programma’s

  Hier kunt u eenvoudig de programma’s die u vaak gebruikt door middel van 1 muisklik in onderbrengen. Mijn programma’s wordt na het opstarten van het systeem als eerste getoond. Door de duidelijke rode aanduiding ziet u altijd waar u bent.

 • Bestanden en Mappen

  Hier worden op een overzichtelijke manier uw bestanden per type verzameld. Hierdoor heeft u met slechts 1 muis klik uw bestanden beschikbaar. Uw bestanden komen bij het opslaan automatisch in de juiste mappen terecht. Ook ziet u hier duidelijk de externe schijven die zijn aangesloten.

 • Internet Programma’s

  Hier vindt u de verschillende standaard internet mogelijkheden, u kunt naar onze beginpagina gaan voor kennis en informatie, u kunt gaan internet bankieren op een makkelijke manier of u wilt lekker gewoon even ontspannen.

 • Communicatie

  Hier kunt u kiezen om een mail te sturen, chatten (spreken via het toetsenbord) of bellen over het internet (skype)

 • Muziek en Films

  U kunt muziek luisteren, zelf afspeellijsten maken met muziek die u mooi vindt, een film bekijken of zelf een CD en/of DVD maken.

 • Foto’s en Tekenen

  Al uw foto’s op 1 overzichtelijke plek verzameld, u kunt deze desgewenst bewerken, uitprinten. U kunt ook zelf een tekening op de computer maken. U kunt ook uw dierbare foto’s inscannen, zodat u deze digitaal kunt bewaren of u mailt iemand een foto toe.

 • Kantoor Toepassingen

  Hier heeft u de keuze om een brief, uitnodiging of ander document te maken. Voor de gevorderden is er de mogelijkheid om een rekenblad te maken. Zelfs het maken van een presentatie (bijv. met uw eigen foto’s) behoort tot de mogelijkheden. Ook uw digitale belastingaangifte kunt u vanaf hier aanleveren.

 • Spelletjes

  U heeft de keuze uit 15 verschillende spelletjes die u alleen of tegen de computer kunt spelen.

 • Hulp Programma’s

  Hier heeft u de beginpagina van onze support website met informatie hoe u onze support kunt aanroepen. U vindt hier een kopie van de handleiding en onze contact informatie. Tevens kunt u makkelijk rekenen met behulp van de rekenmachine. Tevens kunt u vanaf hier ook onze hulp op afstand aanspreken. Nadat u onze support heeft gebeld vragen wij u de hulp op afstand aan te klikken, waarna wij met u kunnen meekijken en zo direct al uw vragen kunnen beantwoorden en uitleggen.

 • Computer Uitschakelen

  Hier heeft u met wederom slechts 1 muisklik de mogelijkheid om de computer te herstarten, te pauzeren (slaapstand) of de computer helemaal uit te zetten.